Kozja solata

Za pripravo tega slastnega recepta potrebujemo naslednje EKO sestavine:
 

  • 180 g kozjega jogurta  
  • 300 g rdeče pese
  • 4 čajne žličke posušene mete  
  • 4 vejice sveže mete
  • sol
  • poper

 

 

 

 

 

Priprava:

Rdečo peso skuhamo, olupimo in narežemo na majhne kocke. Dobljene kocke pomešamo s kozjim jogurtom in začinimo s sveže sesekljano meto in suho meto, soljo in poprom. Kozjo solato postavimo v hladilnik za najmanj 1 uro, da počiva in se okusi prepojijo. Preden solato postrežemo jo okraimo še s svežimi listi mete. Kozja solata je odlična ideja za pripravo malice ali lahke večerje.
 

Kontakt

EKO podeželje, z.o.o.

Prekmurska ulica 17

9231 Beltinci


Tel.: /

Fax.: /

Mob.: + 386 41 312 109 (direktor)

E-pošta: info@eko-podezelje.si

Facebook: Facebook

 
Projekti