O skupini EKO podeželje

Naša vizija je približati ekološke pridelke in izdelke slehernemu kupcu na preprost, enostaven in cenovno dostopen način. Izobraziti in ozaveščati ciljno publiko o prednostih ekološke in lokalne hrane.

Prav tako je naš namen spodbujati lokalno pridelavo in s tem povečevati samooskrbo z hrano v domačem okolju ter širše v celotni Sloveniji.

V zadrugo je trenutno vključenih 18 ekoloških pridelovalcev in predelovalcev. Člani skupine EKO podeželje so kmetje, in sicer ekološki pridelovalci in predelovalci ekoloških kmetijskih pridelkov oziroma živil, ki uspešno tržijo svoje pridelke. Člani skupine EKO podeželje se razlikujejo glede na velikost in pestrost pridelave ter predelave kmetijskih pridelkov oziroma živil, vsem pa je skupen interes povezan nastop na trgu in skupna intenzivna promocija ekoloških kmetijskih pridelkov oziroma živil.

 

Od leta 2020 EKO podeželje ponuja nastanitve gostom / turistom v okviru Honey Apartment in  Honey Apartment Lendava

V okviru nastanitve Vam ponujamo možnost oddiha v miru in udobju, kjer boste doživeli dih jemajočo naravo in nepozabne razglede po neskončni ravnini in gričih, ki ravno prav razgibajo prekmursko krajino. Skupaj z Vami želimo ustvariti sproščen ambient poln lepih vtisov, doživetij in spominov.

 

V letu 2022 je EKO podeželje prejelo certifikat, ki potrjuje, da je organizacija s s svojim delovanjem med najbolj zanesljivimi in zaupanja vrednimi v Sloveniji.

 

Priznanje bonitetna hiša CompanyWall d.o.o. izda izključno organizacijam, ki s svojim poslovanjem dosegajo visoke ekonomske kriterije in druge standarde v poslovanju.

Priznanje omogoča prepoznavanje najbolj zanesljivih organizacij na slovenskem trgu.

S tem priznanjem dokazujemo, da smo med najbolj konkurenčnimi slovenskim organizacijam, ki z zaupanjem in ugledom na trgu tudi narekujejo standarde zanesljivega poslovanja organizacij.

Kontakt

EKO podeželje, z.o.o.

Prekmurska ulica 17

9231 Beltinci


Tel.: /

Fax.: /

Mob.: + 386 41 312 109 (direktor)

E-pošta: info@eko-podezelje.si

Facebook: Facebook

 
Projekti