O skupini EKO podeželje

EKO podeželje, Zadruga za razvoj ekološkega kmetijstva in podeželja, zadruga z omejeno odgovornostjo, na kratko EKO podeželje z.o.o.

Zadruga ima sedež v Beltincih. Osrednja dejavnost zadruge je razvoj in pospeševanje ekološkega kmetijstva in podeželja v Republiki Sloveniji.

Naša vizija je približati ekološke pridelke in izdelke slehernemu kupcu na preprost, enostaven in cenovno dostopen način. Izobraziti in ozaveščati ciljno publiko o prednostih ekološke in lokalne hrane.

Prav tako je naš namen spodbujati lokalno pridelavo in s tem povečevati samooskrbo z hrano v domačem okolju ter širše v celotni Sloveniji.

 

V zadrugo je trenutno vključenih 18 ekoloških pridelovalcev in predelovalcev. Člani skupine EKO podeželje so kmetje, in sicer ekološki pridelovalci in predelovalci ekoloških kmetijskih pridelkov oziroma živil, ki uspešno tržijo svoje pridelke.

Člani skupine EKO podeželje se razlikujejo glede na velikost in pestrost pridelave ter predelave kmetijskih pridelkov oziroma živil, vsem pa je skupen interes povezan nastop na trgu in skupna intenzivna promocija ekoloških kmetijskih pridelkov oziroma živil.

 

Od leta 2020 EKO podeželje ponuja nastanitve gostom / turistom v okviru Honey Apartment in  Honey Apartment Lendava

V okviru nastanitve Vam ponujamo možnost oddiha v miru in udobju, kjer boste doživeli dih jemajočo naravo in nepozabne razglede po neskončni ravnini in gričih, ki ravno prav razgibajo prekmursko krajino. Skupaj z Vami želimo ustvariti sproščen ambient poln lepih vtisov, doživetij in spominov.

Kontakt

EKO podeželje, z.o.o.

Prekmurska ulica 17

9231 Beltinci


Tel.: /

Fax.: /

Mob.: + 386 41 312 109 (direktor)

E-pošta: info@eko-podezelje.si

Facebook: Facebook

 
Projekti